Metalproduktion & specialbehandlinger - Om Karlslunde Metalsliberi

Karlslunde Metalsliberi har mange års erfaring med metalproduktion og specialbehandlinger.
Herunder kan du læse mere om firmaets historie og lære os bedre at kende.

Ring til os i dag & hør mere om vores metalproduktion

Specialister i Metalproduktion, metalslibning og metaltryk

Dansk metalproduktion med stor erfaring

Karlslunde Metalsliberi blev grundlagt i 1993, og rummer derfor en masse års erfaring med metalproduktion. Virksomheden er i dag ejet af Robert Larsen, som også varetager den daglige drift. Robert Larsen er uddannet klejnsmed & produktionstekniker, og blandt medarbejderne er der kun  faglært arbejdskraft i form af specialuddannelser i metalslibning og metaltryk. Vores høje faglighed og erfaring, gør det muligt at imødekomme vores kunders individuelle forespørgsler uanset opgavetypens omfang.

Vores ekspertiser

Karlslunde Metalsliberis funktion består i at udføre og levere metalslibning og metaltryk i den højeste kvalitet. Det gør sig gældende for private kunder, men erhvervskunder er vores hidtil typiske kunder. Vi indgår i samarbejde med virksomheder, hvor vi fungerer som underleverandør til at klare det sidste finish. Vi slår krøllen på mange projekter, og vi oplever at have at gøre med store som små opgaver. Vi er ydermere producenter af den danske designserie XO Living, der designer til boligen.

Metalproduktion

Din samarbejdspartner fra a-z

KMS værner om kvaliteten

Vi anbefaler altid vores kunder at benytte os som sparringspartner allerede i udviklingsprocessen, da det ikke sjældent resulterer i et både billigere og bedre slutprodukt. Tit og ofte kan vi med selv små ændringer opnå en mere økonomisk metalproduktion, og derudover kan vi håndtere selv meget store opgaver, i det vi har fagligheden, erfaringen og samarbejdspartnerne. 

I dag er KMS opdelt i to produktionsafdelinger; nemlig Slibeafdelingen & Metaltrykafdelingen. Afdelingerne gør en dyd ud af ordene fleksibilitet, kvalitet og leveringstid. Vi værner om vores kunder, og vores målsætning er at levere kvalitet til tiden. Vi imødekommer vores kunder på behov og ønsker, og tager specialopgaver ind dagligt. Mange ting kan lade sig gøre, når man har erfaring og overblik i feltet.